banner359

Zırhlıoğlu’ndan Kapalıçarşı Esnafına Geçmiş Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, 50’den fazla dükkanın kül olduğu Bursa Kapalıçarşı’da yangınzede esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Bursa’nın göbeğindeki tarihi Kapalıçarşı’nın mobilyacılar...

10 Ekim 2015 Cumartesi 16:01
Zırhlıoğlu’ndan Kapalıçarşı Esnafına Geçmiş Olsun Ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, 50’den fazla dükkanın kül olduğu Bursa Kapalıçarşı’da yangınzede esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Bursa’nın göbeğindeki tarihi Kapalıçarşı’nın mobilyacılar ve yorgancılar kısmında çıkan yangında 52 dükkan kül oldu. Yangının harabeye çevirdiği bölgeyi ziyaret eden Zırhlıoğlu, esnafa geçmiş olsun dileyerek, sıkıntılarını dinledi. Esnafın yangından büyük zarar gördüğünü ifade eden Zırhlıoğlu, "Çarşıda ciddi zarar mevcut. Sevindiğimiz nokta can kaybının olmaması. Cenabı Allah beterinden saklasın. Esnafımızın ciddi bir sıkıntı içerisindeyken böyle bir afetle karşılaşmaları onları daha büyük sıkıntılara soktu. Çarşının tarihi eser olması münasebetiyle esnaf dükkanlarını sigortalattıramıyor. Bu durum ciddi mali kayıplarına sebep olmakta. Veresiye alışverişin yapıldığı esnaflarımız senet ve diğer evraklarının yandığını belitti. Ben bütün esnafımıza geçmiş olsun diyorum. Milletimizin de bu yarayı el birliği ile sarmasını arzu ediyorum. Çarşı Bursa’nın sembolü. İnşallah en kısa zamanda yaralar sarılır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<