Bayram tatilinde Acil Servislere 100 bin kişi başvurdu

Bursa’da 9 günlük bayram tatil sürecince Bursa Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı 20 hastanede yaklaşık 100 bin hasta muayene oldu.Bayram ikramlarının vazgeçilmezleri arasında olan hamur işleri ve tatlıların tüketimine dikkat etmeyen vatandaşlar...

12 Temmuz 2016 Salı 10:07
Bayram tatilinde Acil Servislere 100 bin kişi başvurdu
Bursa’da 9 günlük bayram tatil sürecince Bursa Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı 20 hastanede yaklaşık 100 bin hasta muayene oldu.
Bayram ikramlarının vazgeçilmezleri arasında olan hamur işleri ve tatlıların tüketimine dikkat etmeyen vatandaşlar acil servislere akın etti. Karın ağrısı, mide bulantısı, baş dönmesi ve tansiyon şikâyetleri ile gelenlerin sayısı Ramazan Bayramı’nda daha da arttı. Zaman zaman yoğunluk yaşanan servislerde 9 gün sonunda en fazla hasta başvurusu 25 bin 992 kişiyle Yıldırım ilçesinde bulunan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine olurken, 11 bin 69 kişi ile Çekirge Devlet Hastanesi, 8 bin 303 kişi de Bursa Devlet Hastanesi takip etti.
Ayrıca 7 bin 481 kişi çocuk acil, bin 633 kişi ise kadın doğum acile müracaat ederken, İnegöl Devlet Hastanesi’nde de 10 bin 446 kişi tedavi gördü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<