banner359

Böbrek Hastası Bedirhan’ın Umudu Hayırseverler

Bursa’nın İnegöl ilçesinde böbrek yetmezliği sebebiyle 7 yıldan bu yana yatağa mahkum olan 8 yaşındaki Bedirhan, ayağa kalkıp çocukluğunu doyasıya yaşayabilmek için hayırseverlerden yardım bekliyor.Veli ve Nermin Karaman çiftinin 3 çocuğundan...

27 Nisan 2016 Çarşamba 11:16
Böbrek Hastası Bedirhan’ın Umudu Hayırseverler
Bursa’nın İnegöl ilçesinde böbrek yetmezliği sebebiyle 7 yıldan bu yana yatağa mahkum olan 8 yaşındaki Bedirhan, ayağa kalkıp çocukluğunu doyasıya yaşayabilmek için hayırseverlerden yardım bekliyor.
Veli ve Nermin Karaman çiftinin 3 çocuğundan biri olan 8 yaşındaki Bedirhan, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor. Baba Veli Karaman, çocuğunun hastalığına Türkiye’deki devlet hastanelerinde çare bulunamadığını, İstanbul’daki özel bir hastanede tedavi edildiğini söyledi. Karaman, “Oğlum Bedirhan’a 14 aylıkken nefrodik sendrom teşhisi konuldu. 5 seneden beri tedavi görüyor, ama bir arpa boyu yol gidemedik. İki seneden beri de İstanbul Amerikan Hastanesi’nde tedavi ediliyordu. Maddi imkansızlıklardan dolayı yaklaşık 4 aydan beri tedavisini devam ettiremiyoruz. 7 yıldan beri elimdeki bütün imkanları kullanarak yaklaşık 70 bin lira civarında para harcadığım halde iyileşemedi. İstanbul Amerikan Hastanesi’nde tedavi edilmeye başladığında ayağa kalkmaya, iyileşmeye başlamıştı. Güzel gidiyordu, ama bu sefer de maddi imkansızlık ortaya çıktı. Yetersiz kaldım” dedi.
İLAÇLARI 600 LİRA
Üç ay önce işinden ayrılmak zorunda kaldığını ifade eden Karaman, “Özel hastane ile anlaşmalar olmadığından dolayı ilaçlarını dışarıdan almak zorunda kalıyoruz. Her ay yaklaşık 600 lira ilaçlarına ödeme yapıyoruz. İlaçları temin edemez duruma geldik. Hayırseverlerimizden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Karaman, yardım etmek isteyen hayırseverlerin 0536 6359836 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<