banner359

Bursa Otizm Dostu İlan Edildi

Mina Otizmle Yaşam Derneği (MOYAD), otizmli kişilere verdiği destek ve gösterdiği hassasiyet dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ‘otizm dostu’ ilan etti.Otizmli çocuklar, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Heykel’deki...

13 Ekim 2015 Salı 12:35
Bursa Otizm Dostu İlan Edildi
Mina Otizmle Yaşam Derneği (MOYAD), otizmli kişilere verdiği destek ve gösterdiği hassasiyet dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ‘otizm dostu’ ilan etti.
Otizmli çocuklar, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Heykel’deki tarihi başkanlık binasındaki ziyarette otizmli çocukları Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık ağırladı. Belediyenin ‘otizm dostu kent’ ilan edildiği kabulde, çıkardığı yemek kitabı ile 1-7 Ekim tarihleri arasında Kanada’da düzenlenen ANCA Uluslararası Otizm Festivali’nde uluslararası büyük ödülüne layık görülen Fehmihan Kanberoğlu da yer aldı.
MOYAD Başkanı Canan Cihan Kılıç, otizmli çocukların rehabilitasyonu ve otizmli ailelerin istihdam edilmesi konularında verdiği destek ve gösterdiği hassasiyet nedeniyle, kurum olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ‘otizm dostu il’ ilan ettiklerini ifade etti.
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık ise, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman otizmli çocuklar ve ailelerinin yanında olacağını ifade etti. Başkanvekili Karlık, ANCA festivalinde uluslararası büyük ödüle layık görülen otizmli şef Fehmihan Kanberoğlu’nu da elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<