Çocuklar Acil Servisten Korkmayacak

Bursa’da Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin acil servisi yenilendi.Güney Marmara bölgesine hizmet veren hastanesinin acil servisi, polikliniğinden, bankosuna, tuvaletinden, duvarlarına varıncaya kadar çocuklara özel dizayn edildi....

30 Haziran 2016 Perşembe 10:48
Çocuklar Acil Servisten Korkmayacak
Bursa’da Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin acil servisi yenilendi.
Güney Marmara bölgesine hizmet veren hastanesinin acil servisi, polikliniğinden, bankosuna, tuvaletinden, duvarlarına varıncaya kadar çocuklara özel dizayn edildi. Acil servisin hasta karşılama alanı genişletilerek daha ferah bir alan kazandırılırken kayıt ve triaj bankoları da yenilendi.
Acil servisin son durumu hakkında konuşan Hastane Yöneticisi Uzman Dr. Erkan Yıldırım, “Hayırseverlerin desteği ile acil servisimizde öncelikle hasta karşılama alanları genişletilerek daha fonksiyonel hale getirildi. Ayrıca tüm alanlar çocukların sevdiği masal ve çizgi karakterlerin tabloları, karikatürize straforların duvarlarını süslediği ve yine yer kenar fayanslarında sevimli hayvan figürlerinin yer aldığı döşemeler kullanılarak acil servisi korkulan bir yer olmaktan çıkartmayı istedik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<