Devredilen Askeri Hastanedeki hastalar, kaplıca suyu ile tedavi ediliyor

Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığına devredilen ve Bursa İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi adı verilen Bursa Asker Hastanesinde yedi asırlık hamamlar, kaplıca suyuyla hastaların tedavisinde kullanılırken, asker...

17 Ekim 2016 Pazartesi 10:28
Devredilen Askeri Hastanedeki hastalar, kaplıca suyu ile tedavi ediliyor
Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığına devredilen ve Bursa İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi adı verilen Bursa Asker Hastanesinde yedi asırlık hamamlar, kaplıca suyuyla hastaların tedavisinde kullanılırken, asker sivil tüm vatandaşlar şifa buluyor.
İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. İdris Ahmet Çakır, “26 Ağustos 2016’dan itibaren vatandaşların rahatlıkla sağlık hizmetlerinden yararlandığını belirtirken, yeni yapılanmada hizmette bir aksama olmadığı gibi aksine ilk etapta Sağlık Bakanlığı nezdinde hizmet kalitesini arttırmak üzere iyileştirilme çalışmasına başlandığını belirtti.
Çakır, "Vatandaşlarımız hastanemizin web sayfasından ve 182 no’lu telefon hattından Merkezi Hekim Randevu Sistemine ulaşarak randevu alabiliyor. Hastanemizde hekimlerimiz ve diğer çalışan arkadaşlarımız Sağlık Bakanlığı kadrosunda olmaktan memnun" diye konuştu.
Bursa Asker Hastanesinde Sağlık Bakanlığına bağlanmadan önce binbaşı görevinde olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Turgay Demiray ise hastane Sağlık Bakanlığına bağlandıktan sonra hizmetlerin daha yoğun bir şekilde arttığını söyledi. Dr. Demiray “Kür hastalarımız da her türlü hizmetten faydalanıyor. Her hangi bir problemimiz yok. Hasta profilimiz olarak rehabilitasyon hastalarımız daha yoğunlukta olmasına rağmen ayaktan da tedavi alıyoruz. Bir takım düzenlemelerle daha iyi bir konuma geleceğiz. İlker Çelikcan hastanesi olarak gerek Bursa gerekse Türkiye’de fizik tedavi ve rehabilitasyonu açısından çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Bakanlığımız ve Genel Sekreterliğimizin bu konuda üstün gayretleri bulunmaktadır. Hekim olarak bizde bu konuda elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<