banner359

Eşref Kolçak, Sigarayı Bırakışının 30. Yılını Gökyüzüne Balon Salarak Kutladı

Usta oyuncu Eşref Kolçak, gökyüzüne balon bırakarak, sigaradan kurtulmasını kutladı.Eşref Kolçak, Çekirge Devlet Hastanesi’nde “Dünya Sigara Bırakma Günü" programına katıldı. Hastane bahçesinde düzenlenen törende, Eşref Kolçak...

09 Şubat 2016 Salı 13:27
Eşref Kolçak, Sigarayı Bırakışının 30. Yılını Gökyüzüne Balon Salarak Kutladı
Usta oyuncu Eşref Kolçak, gökyüzüne balon bırakarak, sigaradan kurtulmasını kutladı.
Eşref Kolçak, Çekirge Devlet Hastanesi’nde “Dünya Sigara Bırakma Günü" programına katıldı. Hastane bahçesinde düzenlenen törende, Eşref Kolçak ve hastane personeli havaya balon bıraktı. Sigarayı bırakmasını anlatan Kolçak, “Ben 30 yıl günde en az 2 paket sigara içtim. Doktorum bana bir tek laf söyledi. Eşref abi, sigarayı bırak, hiç bir şeyin yok dedi. O zaman sigara paketini çıkartıp masaya koydum ve o gün bu gündür sigara içmiyorum. Ben sigarayı bıraktığım an 10 yıl gençleştiğimi hissettim. Ben sigaraya 3941 yılında başladım. 1971 yılında da bıraktım. Evime gelen arkadaşlarıma rica ediyorum. Evimde sigara içmeyin diye söylüyorum. İçenlerden de rica ediyorum, lütfen sigarayı bıraksınlar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<