banner359

Gürsu Devlet Hastanesinde ilk ameliyat yapıldı

Kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Bursa’nın Gürsu ilçesindeki Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesinde ilk ameliyat gerçekleşti.Başlayan operasyonlar hakkında açıklamada bulunan Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem...

15 Haziran 2017 Perşembe 14:19
Gürsu Devlet Hastanesinde ilk ameliyat yapıldı

Kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Bursa’nın Gürsu ilçesindeki Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesinde ilk ameliyat gerçekleşti.

Başlayan operasyonlar hakkında açıklamada bulunan Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, “Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesinin hizmete açılmasıyla halkın sağlık alanındaki tüm ihtiyaçları karşılanacak düzeye getiriliyor” dedi.

Ameliyatlara başlayarak hastalara hizmet anlamında daha faydalı oldukları için mutlu olduklarını dile getiren Prof.Dr. Aşkın, “Ameliyathanemizin eksikleri giderilerek hizmete açmış bulunmaktayız” diye konuştu.

İlk ameliyat yapıldı

Diğer yandan Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr. Şener Özbölük ve ekibi tarafından hastanenin ilk ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Operasyon hakkında bilgi veren Özbölük, “Bu hastanede yaptığımız ilk ameliyatımız. Başarılı bir şekilde gerçekleşti. Genel anestezi altında karpal tünel sendromu nedeniyle karpal ligama gevşetme operasyonu yapıldı. Ameliyatımızda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Gerek otelcilik ve hizmet bakımından, gerekse modern aletler bakımından son derece iyi dizayn edilmiş bir hastane. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Ameliyat olan hasta ise, "Yeni açılan hastanemizde ameliyat oldum. Ameliyatım gayet başarılı geçti, doktorlarımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<