Hastaların yaptığı el işleri sergilendi

Hastaların Yaptığı El Sanatları Sergilendi.(bursa-iha)

18 Temmuz 2016 Pazartesi 13:29
Hastaların yaptığı el işleri sergilendi
Bursa’da Çekirge Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaların açtığı sergi ilgi gördü.
Osmangazi Halk Eğitim Merkezi’nce açılan 3 aylık kursa katılan hastalar, eserlerini görücüye çıkardı. Hastanede açılan sergide polyester boyama, batik, mumluk ve vitray, geri dönüşüm, yağlı boya ve ebru eserleri yer aldı. Serginin açılışına Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi yöneticisi Uz. Dr. Kayhan Sonkur, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Uz. Dr. Taner Nefesoğlu, hastane idarecileri ve hastalar katıldı.
Osmangazi Halk Eğitim Merkezi ebru sanatı öğretmeni Nur Doğan, psikolojik hastalığı olan kursiyerlerin yaptığı ürünler hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Rüstem Aşkın da yaptığı konuşmada, hastaları tedavi ederken topluma kazandırmayı ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmayı arzu ettiklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<