Kariyerin Zirvesi Estetikten Geçiyor

İş dünyasında kıran kırana rekabetin her geçen gün arttığını ifade eden uzmanlar, her gün yayınlanan binlerce iş ilanında kurumların aradıkları personelin mesleki vasıflarının yanı sıra dış görünümlerini de önemsediklerine dikkat...

26 Mayıs 2016 Perşembe 08:57
Kariyerin Zirvesi Estetikten Geçiyor
İş dünyasında kıran kırana rekabetin her geçen gün arttığını ifade eden uzmanlar, her gün yayınlanan binlerce iş ilanında kurumların aradıkları personelin mesleki vasıflarının yanı sıra dış görünümlerini de önemsediklerine dikkat çekiyor.
Kariyer sahibi olan kadın ve erkeğin iş hayatında devamlı bakımlı olmak için baskı gördüğünü ve bunun giderek arttığını ifade eden Prof. Dr. Mesut Özcan, “Kariyer sahibi olmak isteyen ve iş hayatına yeni atılan kişiler bu baskıyı göz ardı etmiyor. Bu yüzden iş hayatındaki kadınlar da erkekler de kişisel bakımları ve dış görünümleri için bütçe ayırmak zorunda kalıyor. Kariyer basamaklarındaki kadın ve erkeklerde yönetici pozisyonunda bulunan kişiler estetiğe ilk sıcak bakanlar arasında. TV çalışanları, satış ve pazarlama uzmanları, insan kaynakları uzmanları, modeller, müşteri temsilcileri estetiğe sıcak bakan diğer meslek grupları arasında yer alıyor” dedi.
Özellikle son dönemde estetik ve plastik cerrahi uzmanlarına kariyer estetiği için başvuran hasta sayısının giderek arttığına dikkat çeken Özcan, “Kadın veya erkek fark etmeden, tercih edilen estetik cerrahi uygulamaların başında burun estetiği, kulak estetiği ve liposuction geliyor. Kadınlarda meme, erkeklerde ise jinekomasti ve yüz germe diğer tercih edilen operasyonlar. Medikal estetik olarak adlandırdığımız işlemlerde ise lazer epilasyon, lazer ile cilt yenileme-gençleştirme, bölgesel zayıflama, cilt bakımı, botoks ve dolgu yer alıyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<