banner359

Medicabil Hastalara Evde Bakacak

Bursa’da Özel Medicabil Özel Hastanesi evde bakım merkezi açtı.Günümüzde giderek artan evde hasta bakımı ihtiyacına destek olabilmek için kurulan Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi, Nilüfer Ata Bulvarı üzerinde hizmete girdi. Açılış...

06 Şubat 2016 Cumartesi 16:50
Medicabil Hastalara Evde Bakacak
Bursa’da Özel Medicabil Özel Hastanesi evde bakım merkezi açtı.
Günümüzde giderek artan evde hasta bakımı ihtiyacına destek olabilmek için kurulan Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi, Nilüfer Ata Bulvarı üzerinde hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Ülkemizde birçok şehirde kamu kuruluşları evde bakım hizmeti veriyor. Bursa’mızda da bu hizmetleri İl Sağlık Müdürlüğü, belediyeler ve Kızılay oldukça güzel bir şekilde yürütmektedir. Biz de Medicabil ailesi olarak gücümüzün yettiğince evde bakım ihtiyacı olan hastalara bu hizmeti vermek istiyoruz. Bunun yanı sıra, evde bakım hizmetini veren tüm kuruluşlarla ortak çalışma yürütmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi’nin Bursa için oldukça önemli bir sağlık yatırımı olduğunun altını çizen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç ise, böyle bir kuruluşu Bursa’ya kazandırması sebebiyle Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen’e teşekkür etti.
Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi’nin diğer kuruluşlar için örnek teşkil edeceğini kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, Nilüfer’in sağlık alanında ciddi yatırımlara ev sahipliği yaptığını, bu yatırımların önümüzdeki dönemde de süreceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<