banner359

Minik öğrenciler diş taramasından geçti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde öğrenciler diş taramasından geçirildi.Protetik Diş Tedavi Uzmanı Serdar Nalcı, Diş Hekimliği Günü münasebetiyle Özel İnegöl Şirin Akademi Anaokulu’ndaki 75 miniği ücretsiz diş taramasından geçirdi....

25 Kasım 2016 Cuma 11:56
Minik öğrenciler diş taramasından geçti
Bursa’nın İnegöl ilçesinde öğrenciler diş taramasından geçirildi.
Protetik Diş Tedavi Uzmanı Serdar Nalcı, Diş Hekimliği Günü münasebetiyle Özel İnegöl Şirin Akademi Anaokulu’ndaki 75 miniği ücretsiz diş taramasından geçirdi. Serdar Nalcı, minik öğrencileri muayene ederek, onlara çeşitli hediyeler takdim etti. Nalcı, "Ağız ve diş sağlığı genel sağlığın vazgeçilmez bir unsurudur. Ağzımız vücudumuzun giriş kapısıdır. Bilhassa sindirim sisteminin düzgün çalışması, gıdaların sindirime hazır hale getirildikten sonra yutulması ile mümkündür. Dişlerin eksikliğinde çiğneme yeterince yapılamaz. Dişler ve çevre dokulardaki problemler konuşmayı güçleştirir ve estetik problemlere yol açabilir. En sık görülen ağız ve diş sağlığı meselesi, diş çürükleri ve diş eti hastalıklarıdır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<