Otizmli çocuklar hünerlerini sergiledi

Bursa’da, otizmli çocuklar, masa tenisi oynayıp, çeşitli gösterilerle hünerlerini sergiledi.Uludağ Üniversitesi, Dünya Otizm Ayı dolayısıyla farklı bir faaliyete sahipliği yaptı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve Gençlik Hizmetleri...

20 Nisan 2017 Perşembe 19:14
Otizmli çocuklar hünerlerini sergiledi

Bursa’da, otizmli çocuklar, masa tenisi oynayıp, çeşitli gösterilerle hünerlerini sergiledi.

Uludağ Üniversitesi, Dünya Otizm Ayı dolayısıyla farklı bir faaliyete sahipliği yaptı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa yaptığı faaliyette renkli görüntüler yaşandı. Otizmli çocuklar masa tenisi oynadı, çeşitli gösteriler sundu. Çocuklarını seyreden veliler kimi zaman ağladı, kimi zaman çocuklarının yaptığı komikliklere güldü.

banner380

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bursa İl Müdürü Süleyman Şahin, “Hepimiz bir engelli adayıyız. Bu yüzden burada toplandık. Otizme dikkat çekmek istedik. Otizmli çocuklarımıza masa tenisi oynattık ve fiziki hareketler yaptırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak engelliler koordinatörlüğümüz var. Bunun gibi çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Engelli çocuklarımızın ailelerinden ricam, yavrularını evlerde tutmamaları. Bakanlığımızın engellilerimiz için yapmış olduğu tesislerimize getirip onların gelişmesine katkıda bulunun” dedi.

Masa tenisinde derece elde eden otizmli çocuklara madalyaları verildi.

AY-MŞ)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<