Rusyalı Umut’a bio enerjili tedavi

Antalya’da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren ve kamuoyunda "Umut" olarak bilinen Rus gencin tedavisine bu kez Rusya’dan gelen bio enerji uzmanı Maiza Golovina başladı. Golovina, Umut’a günde 3 saat olmak üzere 9...

04 Temmuz 2015 Cumartesi 09:54
Rusyalı Umut’a bio enerjili tedavi
Antalya’da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren ve kamuoyunda "Umut" olarak bilinen Rus gencin tedavisine bu kez Rusya’dan gelen bio enerji uzmanı Maiza Golovina başladı. Golovina, Umut’a günde 3 saat olmak üzere 9 seanslık tedavi uygulayacak.
Antalya’nın merkez Asku ilçesinde 7 yıl önce yıl önce bir aracın çarpıp kaçması sonucu günlerce komada kaldıktan sonra yaşama tutunan ve gerçek kimliği belirlenemeyince devletin ’Mustafa Öz’ adıyla kimlik verdiği ancak, kamuoyunda ‘Umut’ olarak bilinen Rus gencin tedavisinde yeni bir umut doğdu. Rusya’dan Antalya’ya gelen bio enerji uzmanı Maiza Golovina Umut’a ilk seans tedavisini gerçekleştirdi. İlk olarak Umut’un vücutunda eli ile noktasal tespitler yapan yapan Golavina, ardından bio enerji tedavisi uyguladı. Tedavi süresi esnasında Umut’un bioenerji etkilerini hissetiği görüldü.

“UMUT’U TELEVİZYONDA GÖRÜP GELDİ”
Bio enerji uzmanı Maiza Golovina, televizyondan gördüğü Umut’a tedavi etmek için Rusya’dan geldiğini söyledi.
9 yıl önce insanların hastalığını görebilme yeteneğini keşfettiğini kaydeden Golovina, “Bir profesör bu yeteneğimi keşfetti. 2009 yılından bu yana insanlara yardım ediyorum. Bel ağrıları, kemik kayması, kırık, böbrek taşı, karaciğer hastalıklarına yardım ediyorum. Umut’u Rusya’da televizyonda gördükten sonra, bende Antalya’da görmek istedim. Kendi imkanlarımla buraya geldim. Alah’ın izniyle Umut’un tedavisine başladık. Toplam 9 seans, 9 gün sürecek. Umut’u ilk seans tedavisinde bir gelişme olmaz. Eklem ve kaburgalarında sorun var. Sol gözü diğer gözünden daha iyi görüyor. 9 seansın sonunda Umut’taki gelişmeleri Allah’ın izniyle görürüz inşallah” dedi.

“UMUT’A BİONERJİLİ TEDAVİ”
Antalya’da 7 yıldır ’Umut’ isimli felçli gencin bakımını üstlenen 3 çocuk annesi Gülsüm Kabadayı, umutlarının hiçbir zaman tükenmediği belirti.
Rusya’dan bir işadamının aracılığıyla bio enerji uzmanının Umut’un tedavisine başladığını ifade eden Kabadayı, “Bugün ilk seansı gerçekleştirdi. 3 saat tedavi uyguladı. Umut’ta bir hareketlenme başladı. Bio enerji verirken Umut’un ayakları doğruldu. Bu tedavinin Umut’a ışık olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN UMUT’UN İYİLEŞMESİ”
Golovina’nın kendi imkanlarıyla Rusya’dan Antalya’ya Umut’u tedavi etmek için geldiğini aktaran Kabadayı, “Uzmanımız, zaten televizyondan Umut’u çok seyretmiş. Umut’un tedavisi için bugün bize geldi. Önemli olan Umut’un iyileşmesi. İlk seansını tamamladı. İnşallah 9’uncu seansın ardından Umut’taki gelişmeleri hep birlikte göreceğiz” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<