Sağlık Bakanlığı kadınlara teşekkür ediyor

Sağlık Bakanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde yeni bir kampanyaya imza atıyor. Bakanlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınlara "eline, yüreğine, varlığına, #emeginesaglik" diyor.“KADIN EMEĞİ VE SAĞLIK”Kampanya, Sağlık...

06 Mart 2015 Cuma 11:36
Sağlık Bakanlığı kadınlara teşekkür ediyor
Sağlık Bakanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde yeni bir kampanyaya imza atıyor. Bakanlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınlara "eline, yüreğine, varlığına, #emeginesaglik" diyor.

“KADIN EMEĞİ VE SAĞLIK”
Kampanya, Sağlık Bakanlığı’na ait sosyal medya hesaplarında 3-8 Mart tarihleri arasında yapılacak. Kampanya için “Kadın Emeği ve Sağlık” teması belirlendi. Belirlenen temaya uygun fotoğraflar paylaşımcılar tarafından sosyalmedya@saglik.gov.tr adresine gönderilecek. 5 gün boyunca gönderilen fotoğraflardan en fazla etkileşime sahip olanlar Sağlık Bakanlığı’nın twitter, facebook ve instagram adreslerinde yayınlanacak.

“SAĞLIK DOLU BİR MEYVE SEPETİ”
Kampanya bitiminde en fazla beğeni alan 20 fotoğraf sahibine sağlık bakanlığı tarafından hediye verilecek. Hediye ise sağlık dolu bir meyve sepeti olacak.

“BAKANLIK BİNASINA DEV AFİŞ"
Sağlık Bakanlığı’nın binasına da kampanya içeriğine ilişkin dev boyutta bir afiş asıldı. Hem tüm kadınlar, hem de etrafındaki kadınlara #emeginesaglik diyecek tüm erkekler kampanyaya katılabilir.

“8 MARTTA ALANLARA”
Sağlık Bakanlığı 8 Mart Pazar günü ise alanlarda olacak. 81 ilin Halk sağlığı müdürlükleri tarafından düzenlenecek yürüyüşlerde Hem kadına karşı uygulanan her türlü şiddete hem de Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddete dikkat çekilecek.

“SADECE KADINLAR DEĞİL”
Halk Sağlığı Müdürlükleri tarafından düzenlenecek yürüyüş etkinliğine sadece kadınlar değil, kadına yönelik şiddete karşı olan tüm erkekler de davet edildi. Sendikalar ve sivil toplum kuruluşları da yürüyüşe destek verecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<