banner359

Sağlıklı Nesiller Yetiştirmek İçin Binlerce Gence Bisiklet Dağıttılar

Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü, sağlıklı nesiller yetiştirmek için bin 277 gence bisiklet dağıttı.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa’da çeşitli okullarda eğitim gören gençlere bin 277 adet bisiklet dağıtan Bursa...

18 Mayıs 2016 Çarşamba 18:19
Sağlıklı Nesiller Yetiştirmek İçin Binlerce Gence Bisiklet Dağıttılar
Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü, sağlıklı nesiller yetiştirmek için bin 277 gence bisiklet dağıttı.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa’da çeşitli okullarda eğitim gören gençlere bin 277 adet bisiklet dağıtan Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü, çocukları hareketli yaşamaya teşvik etmeyi hedefliyor. Hüdavendigar Kent Parkı’nda düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde konuşan Halk Sağlığı Müdürü Özcan Akan, “Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak hareketli hayatı teşvik ediyoruz. Bu tür projelerin ilimizdeki tüm kurumlar ve özellikle de belediyelerimiz tarafından benimsenmesi ve sağlıklı hayat ortamları oluşturacak hizmetlerin giderek artan bir ivme ile halkımıza sunulmasını hedefliyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bin 277 adet bisikleti gençlerimize teslim ettik. Sağlıklı nesiller için bol hareket eden çocuklara ve gençlere ihtiyacımız var. Biz Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak çocuklarımızı bisiklete teşvik ederek sağlıklı fertler yetişmesine katkıda bulunuyoruz” dedi.
Bisikletlerini alan gençler sevinç içinde evlerinin yolunu tuttu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<