UEDAŞ’dan kök hücre kampanyası

UEDAŞ, Bursalı lösemi hastası Ela başta olmak üzere diğer tüm hastalar için gönüllü donör olmayı kabul eden çalışanları arasında kampanya başlattı.Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) kök hücre bağışı konusunda Kızılay iş...

14 Temmuz 2017 Cuma 13:07
UEDAŞ’dan kök hücre kampanyası

UEDAŞ, Bursalı lösemi hastası Ela başta olmak üzere diğer tüm hastalar için gönüllü donör olmayı kabul eden çalışanları arasında kampanya başlattı.

banner380

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) kök hücre bağışı konusunda Kızılay iş birliği ile kampanya başlattı. Gönüllü donör olmayı kabul eden UEDAŞ çalışanları Bursalı lösemi hastası Ela başta olmak üzere diğer tüm hastalar için kök hücre (ilik) numunesi verdi. Kampanyayı sosyal medyada #elayadonörol hastagıyle duyuran UEDAŞ, kök hücre konusunda bilinçlendirme sağlamayı amaçlıyor. UEDAŞ’ın Merinos’ta bulunan genel müdürlük binasında Kemal Akın toplantı salonunda gönüllü donör olmayı kabul eden 70 çalışandan kan örneği alındı. Alınan kan örnekleri üzerinde gerekli testler tamamlanarak, sonuçları uygun çıkan bağışçıların verdiği kan örneği ile ilik bekleyen başta Bursalı Ela olmak üzere diğer hastalara el uzatılmış olacak.

UEDAŞ, sosyal sorumluluk projelerinden biri olan kan bağışı kampanyasını Kızılay iş birliğiyle belli periyotlarla düzenliyor. Şirket merkezinin olduğu Bursa ve UEDAŞ’ın diğer hizmet illeri olan Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da periyodik olarak kan bağışında bulunuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<