Varislerinizden Acısız Ve Ameliyatsız Kurtulun

Varislerden artık ameliyatsız kurtulmak mümkün.Zamanında yapılacak müdahalenin ardından lazer tedavisi ile varisten kurtulunabileceğini ifade eden Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, "Kılcal damarların bulunduğu bölgede çeşitli...

12 Şubat 2016 Cuma 09:05
Varislerinizden Acısız Ve Ameliyatsız Kurtulun
Varislerden artık ameliyatsız kurtulmak mümkün.
Zamanında yapılacak müdahalenin ardından lazer tedavisi ile varisten kurtulunabileceğini ifade eden Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, "Kılcal damarların bulunduğu bölgede çeşitli iç ya da dış unsurlara göre zaman zaman genişleyerek ya da yumak yaparak pek de hoş olmayan görüntüler sergilemektedir. Kılcal damar çatlamaları öncelikle estetik ve kozmetik bir problemdir. Ancak yoğunlaştığı bölgelerde kaşıntı, ödem, yanma ve kanamalar sebebiyle medikal bir problem haline de gelebilir” dedi.
Kılcal damar tedavisinde lazer kullanımının günden güne arttığını kaydeden Ufuk Aydın, lazerle kılcal damar tedavisinin FDA tarafından onaylandığını söyledi. Aydın, “Bunun için lazerin çeşidinin ve lazer ışınının damar yapısına özgü olması gerekiyor. Lazer ile damar tedavisinde cilt altı genişleme gösteren damarların ciltte hasar bırakmadan ortadan kaldırılması hedefleniyor. Hasta için acı hissi oluşturmayan uygulama sırasında, hassas kişiler için lokal anestezik madde (krem) kullanabiliyoruz. Lazer yöntemi ile yapmış olduğumuz tedavi ardışık seansları gerektirir. 4 ile 6 seans arasında sonuç alabilmek mümkün. Seans süresi ise hasarlı damar dokusunun durumuna göre değişiklik göstermektedir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<