Vücut şekillendirme estetiği ile yaza fit girin

Uzmanlar, yaz mevsiminin kendisini hissettirdiği şu günlerde estetik operasyonlar arasında özellikle vücut şekillendirme ameliyatı taleplerinin arttığını söyledi.

23 Nisan 2017 Pazar 09:56
Vücut şekillendirme estetiği ile yaza fit girin

Uzmanlar, yaz mevsiminin kendisini hissettirdiği şu günlerde estetik operasyonlar arasında özellikle vücut şekillendirme ameliyatı taleplerinin arttığını söyledi.

banner380

Yaza fit bir vücutla girebilmek için hazırlıkların kış aylarında başladığını vurgulayan uzmanlar, bahar aylarında da her şey için geç kalınmadığına dikkat çekti. Vücut şekillendirme cerrahisinde birçok farklı yöntem olduğunu belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, diyet ve egzersize yanıt vermeyen durumlarda estetik cerrahi ile şekillendirmenin mümkün olduğunu ifade etti. Op Dr. Ufuk Aydın, “İnsanların kendini daha iyi görme, kendilerine daha fazla güven duyma ve daha çok beğenilme istekleri baharla birlikte artıyor. Bu da estetik ameliyatları talep etme oranını artırıyor. Toplumumuzda spor ve diyete rağmen giderilemeyen bölgesel yağlanma sık şikayet gelen konulardan biri. Erkeklerde karın ve göğüs bölgesi, bayanlarda ise karın, basen ve bacaklar. Şikayet noktalarında da görüldüğü gibi vücudun belirli bölgelerinde toplanmış yağ öbeklerinin giderilmesi ve bozulmuş görüntünün düzeltilmesi için ağırlıklı olarak lazer liposuction uygulaması tercih ediliyor” dedi.

Hem bayan hem de erkeklerde güvenle uygulanan lazer liposuction yöntemi ile yağların kırıldığı ve vakum yöntemi ile kırılan yağların vücut dışarısına aldığını belirten Ufuk Aydın, bu yöntem ile tek seansta bölgesel inatçı yağlara karşı yüz güldürücü sonuçlar alınabildiğini söyledi. Aydın, “Yıllar ile alınan verilen kilolar belli bir dönemden sonra karın elastikiyetinin bozulmasına deformasyonlara yol açar. Karın kasları gevşer ve sarkar. Böyle bir durumda lazerle yağ alma tek başına yeterli olmayacaktır. Karın germe operasyonu, gevşek olan karın kaslarının gerilerek toparlanması, sarkan deri ve yağ fazlalığının da alınarak düz bir karın elde etmeye yönelik yaptığımız bir diğer estetik cerrahi yöntemidir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<