Yazın burun estetiği yapılır mı?

Yaz mevsiminde merak edilen konulardan biri olan, bu mevsimde burun estetiği yapılıp yapılamayacağı hakkında Estetik International Sağlık Grubu doktoru Op. Dr. Selçuk Aytaç açıklama yaptı. Yaz mevsiminde en fazla merak edilen estetik cerrahi...

28 Haziran 2015 Pazar 14:47
Yazın burun estetiği yapılır mı?
Yaz mevsiminde merak edilen konulardan biri olan, bu mevsimde burun estetiği yapılıp yapılamayacağı hakkında Estetik International Sağlık Grubu doktoru Op. Dr. Selçuk Aytaç açıklama yaptı.
Yaz mevsiminde en fazla merak edilen estetik cerrahi sorunlarından biri olan, bu mevsimde burun estetiği yapılıp yapılamayacağı konusunda açıklamalarda bulunan Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Op. Dr. Selçuk Aytaç, “Yaz mevsiminde tatilden faydalanarak ve yenilenerek hayatlarına devam etmek isteyen pek çok hastamız oluyor. Fakat kafalarında, yaz mevsiminde estetik yapılıp yapılamayacağı sorusu var. En fazla talep edilen cerrahi uygulamanın burun estetiği olduğunu düşünürsek, özellikle burnundan memnun olmayanların birincil suali bu oluyor” diye konuştu.

"GÜNEŞTEN KORUYUN YETER"
Kliniklerinde burun estetiği için farklı teknikleri olduğunu belirten Aytaç, “Basit burun estetiği olarak isimlendirdiğimiz, daha çok burun ucuna müdahale edilen ve burnun yukarı kaldırılmasını sağlayan operasyonda, birkaç gün dikkat ederek iyileşme döneminizi geçirebiliyorsunuz. Ayrıca burun ameliyatlarında belli bir süre gözlük kullanımını kısıtlamak ve güneşten korunmak gerekiyor. Bu koşulları sağladığınız takdirde, burun estetiği olmanızda herhangi bir sakınca yok” dedi ve yaz mevsiminde de burun estetiği yapılabileceğini açıkladı.

SINIR ÖTESİ HASTA YAZ MEVSİMİNİ TERCİH EDİYOR
Sağlık turizmi ile gelen yabancı hastaların özellikle yaz mevsiminde burun estetiği yaptırmaya sıcak baktığını söyleyen Aytaç, “Sınır ötesi hastalar iş programlarını ayarlayarak hem tedavi oluyorlar, hem de tatil yapıyorlar. Onlara da aynı ifadeyi kullanıyoruz. Geniş bir şapka kullanarak, hem güneşin zararlı ışınlarının, operasyon sonrası burun derisine dik açıyla gelmesini engelliyorlar, hem de gözlük kullanmaya gereksinimleri kalmıyor. Yapılan operasyona göre, ertesi gün taburcu ediliyorlar ve sonrasında tatillerini yapıyorlar. Ülkelerine döndüklerinde ise, yenilenmiş bir şekilde hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Bu yüzden yazın burun operasyonu yapılmaz diye bir kural yok, koruduğunuz ve dikkat ettiğiniz sürece son derece olumlu bir iyileşme dönemi yaşayabilirsiniz” diyerek konuşmasını noktaladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<