banner359

Yenişehir Devlet Hastanesi’ne Yeni Acil Servis

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Devlet Hastanesi’nin acil servisi yenilendi.Yeni yapılan acil ve fizik tedavi ünitesi törenle hizmete girdi. Açılışta konuşan Devlet Hastanesi yetkilileri, bir yılda 216 bin hastanın tedavi edildiğini belirterek,...

04 Şubat 2016 Perşembe 17:36
Yenişehir Devlet Hastanesi’ne Yeni Acil Servis
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Devlet Hastanesi’nin acil servisi yenilendi.
Yeni yapılan acil ve fizik tedavi ünitesi törenle hizmete girdi. Açılışta konuşan Devlet Hastanesi yetkilileri, bir yılda 216 bin hastanın tedavi edildiğini belirterek, “Bu rakamın 85 bini acilde yapıldı. Yetersiz olan acil polikliniklerinde yenileme yapma ihtiyacı hasıl oldu. Acil kısımda kalite standartlarına uygun bekleme alanları, yeşil-sarı-kırmızı alanlar ayrıldı. Geniş hasta müşahede alanları oluşturuldu. Toplam müşahede yatak sayısı 17’e çıkarıldı. Fizik tedavi bölümünde ise yatak sayısı 6’sı kadın elektroterapi, 3’ü erkek elektroterapi ve 2’si fizyoterapist tarafından kullanılmak üzere toplam 11’e günlük fizik tedavi alan hasta sayısı 60’a yükseldi. Bunları yaparken Yenişehirli hayırseverlerimizin katkıları oldu. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan bu çalışmalar için Yenişehirli hayırseverlerin 500 bin TL bağış yaptığı öğrenildi.
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, yapılan hizmetin önemli olduğunu belirterek, “Yenişehirli hayırseverlerimiz her zaman yanımızdalar. Hepsine teşekkür ediyorum. Yeni yapılacak olan hastanemiz için de sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve milletvekillerimiz gayret sarf ediyorlar” dedi.
Yenişehir Devlet Hastanesi 80 yatak kapasiteli. Hastanede 17 uzman, 5 pratisyen ve 4 diş hekimi görev yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<