banner359

Yenişehir’de ilk ortopedik ameliyat gerçekleşti

Bursa’nın Yenişehir Devlet Hastanesi’nde ilk kez yapılan ortopedik ameliyatlar sayesinde hastalar sağlığına kavuşurken, 2 yaşındaki Suriyeli Meral Ali de uyluk kemiğinden ameliyat oldu.Yenişehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr....

08 Ocak 2017 Pazar 11:11
Yenişehir’de ilk ortopedik ameliyat gerçekleşti

Bursa’nın Yenişehir Devlet Hastanesi’nde ilk kez yapılan ortopedik ameliyatlar sayesinde hastalar sağlığına kavuşurken, 2 yaşındaki Suriyeli Meral Ali de uyluk kemiğinden ameliyat oldu.

Yenişehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Abdullah Obut ve Op. Dr. Tahsin Çayır tarafından yapılan ilk kez yapılan kapalı ve açık ortopedik ameliyatlar sayesinde birçok hasta sağlığına kavuştu. Yataktan düşme sonucu bacağının uyluk kemiğini kıran 2 yaşındaki Meral Ali’nin ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Çayır, "Sol kalçasında kırık sebebiyle Suriyeli Meral Ali’nin ailesi bize başvurdu. Hemen gelir gelmez acil şartlarda kapalı yöntemle ameliyatını yapıp pelvipedal dediğimiz alçıya aldık. Sonrasında kontrol filmleri çekildi. Her şey yolunda ameliyatı çok iyi geçti. 1 ay civarında alçıda tutarak takip altında tutacağız. Daha sonra normal hayatına devam edecek" diye konuştu.

Yenişehir Devlet Hastanesi’nde ameliyat olan hastalar memnuniyetlerini dile getirirken, başka hastanelere veya illere gitmeye gerek kalmadıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<