banner359

Yorgun Gözlerden Ufak Dokunuşlarla Kurtulun

Gözlerde oluşan torba ve kırışıklıkların kişiye yorgun bir görünüm verdiğini belirten uzmanlar, bunun küçük dokunuşlarla halledilebileceğini bildirdi.İnsanların şıklık kadar zinde görünmesinin de önemli olduğunu belirten Estetik...

29 Mayıs 2016 Pazar 10:03
Yorgun Gözlerden Ufak Dokunuşlarla Kurtulun
Gözlerde oluşan torba ve kırışıklıkların kişiye yorgun bir görünüm verdiğini belirten uzmanlar, bunun küçük dokunuşlarla halledilebileceğini bildirdi.
İnsanların şıklık kadar zinde görünmesinin de önemli olduğunu belirten Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mesut Özcan, uzmanlar, ilk temas kurulan gözlerin çok önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Genellikle 35-40’lı yaşlardan sonra göz ve göz çevresindeki kırışıklıkların belirginleşmeye başladığına dikkat çeken Özcan, bunların kollajen ve benzeri dolgu maddeleriyle düzeltilebildiğini söyledi. Kırışıklıklarla birlikte göz kapağında sarkma, gözaltında torbalanmanın estetikle çözülebileceğini belirten Özcan, “Yer çekiminin etkisi, ilerleyen yaş, stres, uykusuzluk, sigara gibi yüz genelinde özellikle de göz çevresindeki deride gevşeme, fazlalaşma ve sarkma gibi durumlar ortaya çıkıyor. Göz kapağı estetiği genellikle 40’lı yaşlar üstünde uygulanırken, göz kapağındaki torbalanmaları irsi yatkınlık sebebiyle daha genç yaşlarda da görebiliyoruz. Bakışlar daha yorgun ve karamsar bir ifade arz edebildiği gibi sarkan üst göz kapağı derisi görüş alanını engelleyebiliyor. Bu sıkıntıları estetik göz kapağı cerrahisi ile ortadan kaldırmak mümkündür” dedi.
Özcan, “Konu üst göz kapağı estetiği, alt göz kapağı estetiği ve göz çevresi estetiği olarak ele alındığında tatmin olunabilecek sonuçlar elde etmek mümkün. Üst göz kapağında bağ ve kas dokusu onarımıyla fazla deri ve yağ, alt göz kapağında ise fazla yağ miktarı ve deri alınır. Estetik plastik cerrahinin prensiplerine uygun olarak yapılan özel dikişler ile izler belirgin olmayacak şekilde operasyon tamamlanır. Göz kapağı estetiği ile birlikte ihtiyaç varsa kaş kaldırma, alın germe ve yüz germe operasyonları da yapılabilir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<