banner359

3 ay sonra kale kapandı

Ligin 28. haftasında dün sahasında Gaziantepspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 1-0 galip ayrılarak 91 gün sonra kalesini gole kapatmış oldu. Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, 28....

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:29
3 ay sonra kale kapandı
Ligin 28. haftasında dün sahasında Gaziantepspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 1-0 galip ayrılarak 91 gün sonra kalesini gole kapatmış oldu.
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, 28. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena Stadyumu’nda Gaziantepspor’u ağırladı. Mücadeleden Hakan Balta’nın 85. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrılan Aslan, tekrar liderlik koltuğuna oturdu.

3 AY SONRA KALEYİ KAPATTI
Gaziantep ekibi ile oynadığı mücadele öncesi ligdeki son 10 maçında da kalesinde gol gören Aslan, 91 gün sonra kalesini gole kapatmış oldu. Ligde en son 17. haftada 2-0 kazandığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında rakiplerine gol izni vermeyen sarı-kırmızılılar, 3 ay sonra ağlarında gol görmedi. Hamzaoğlu’nun öğrencileri ayrıca, 14 maçlık üst üste gol yeme rekorundan da dönmüş oldu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<