ABD’de İstanbul İtfaiyesi rüzgarı esiyor

Amerika’da devam eden “16’ncı Polis ve İtfaiye Oyunları”nda mücadele veren İstanbul İtfaiyesi madalyaları topluyor. İlk kez katıldığı yarışlarda 15 itfaiyeciyle 20 dalda mücadele eden İstanbul İtfaiyesi madalya sayısını 11’e...

03 Temmuz 2015 Cuma 14:21
ABD’de İstanbul İtfaiyesi rüzgarı esiyor
Amerika’da devam eden “16’ncı Polis ve İtfaiye Oyunları”nda mücadele veren İstanbul İtfaiyesi madalyaları topluyor. İlk kez katıldığı yarışlarda 15 itfaiyeciyle 20 dalda mücadele eden İstanbul İtfaiyesi madalya sayısını 11’e çıkardı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) düzenlenen 16’ncı Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları (World Police & Fire Games 2015) yarışlarında madalya yağmuruna devam ediyor. 60 ülkeden 12 bin polis ve itfaiyecinin katıldığı organizasyonda 15 itfaiyeci ile 20 dalda Türkiye’yi temsil eden İstanbul İtfaiyesi toplam madalya sayısını 11’e çıkararak ilk kez katıldığı oyunlarda büyük bir başarıya imza attı.
İstanbul İtfaiyesi, Fairfax ve Washington şehirlerinde düzenlenen yarışlarda şu ana kadar 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Oyunlarda daha önce güreşte Şükrü Akyıldız ve Ramazan Alpul ile 1 altın, 3 gümüş, bench preste Ali Osman Aygün ile 1 bronz madalya alan İstanbul İtfaiyesi dünkü yarışlarda 6 madalya daha kazandı.

HER BRANŞTA MADALYA
Bilek Güreşi yarışlarında Ali Osman Aygün sağ kol ve sol kol branşlarında rakiplerini dize getirerek 2 altın madalya birden boynuna taktı. Yüzmede Nurettin Ünal çıktığı 3 farklı stil yarışında da başarılı bir performans göstererek 3 kez bronz madalyanın sahibi oldu. Cirit Atma dalında Süleyman Katmer 3’üncü olarak bronz madalyayı boynuna taktı ve İstanbul İtfaiyesi’ne 11’inci madalyasını kazandırdı. Çıktığı 3 maçta 2 galibiyet alan Voleybol Takımı ise bir üst tura çıktı.
Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan 16’ncı Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları 5 Temmuz’a kadar devam edecek. Türkiye’yi temsil eden 15 kişilik İstanbul İtfaiyesi ekibi şu isimlerden oluşuyor: Ali Osman Aygun, Kerim Aslan, Ramazan Alpul, Şükrü Akyıldız, Yasin Bilmez, Suleyman Habib Katmer, Ramazan Parlak. Recep Serdar, İsmail Uysal, Alper Ateş, Erman Kendibaşına, Kerim Seis, Ahmet Memiş, İlhan Ünlü, Nurettin Ünal.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<