banner359

"alacağız" Dedi, Aldı

Fenerbahçe Koleji arazisi ihalesini sarı lacivertli kulüp kazandı.Konuyla ilgili Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "İstanbul Ataşehir / Kayışdağı’nda bulunan Fenerbahçe Koleji’nin ve Ek Binalarının bulunduğu 26.538,75 metrekarelik...

30 Eylül 2014 Salı 16:14
Fenerbahçe Koleji arazisi ihalesini sarı lacivertli kulüp kazandı.
Konuyla ilgili Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "İstanbul Ataşehir / Kayışdağı’nda bulunan Fenerbahçe Koleji’nin ve Ek Binalarının bulunduğu 26.538,75 metrekarelik arazi, bugün Defterdarlık Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye sunuldu. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin katıldığı ihalede, Fenerbahçe Koleji ve Ek Binalarının bulunduğu arazi, 70.078.508,00 Türk Lirası’ndan satışa çıkarıldı. Kulübümüz, ihaleyi 70.080.00,00 Türk Lirası karşılığında aldı. İhale, İstanbul Defterdarlığı İhale Komisyonu tarafından incelenecek; Maliye Bakanlığı tarafından verilecek olan nihai onay sonucunda tapu işlemlerine başlanacaktır" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<