banner359

Ama Ne Gol !

Trabzonspor’un yarın UEFA Avrupa Ligi grup maçında karşılaşacağı Polonya’nın Legia Varşova takımının sol beki Tomasz Brzyski’nin hafta sonu oynanan lig maçında sol kanat çizgisinden yaptığı vuruşla inanılmaz bir gol attı.Polonya’nın...

01 Ekim 2014 Çarşamba 12:21 2014-10-01 13:25:53
Ama Ne Gol !
Trabzonspor’un yarın UEFA Avrupa Ligi grup maçında karşılaşacağı Polonya’nın Legia Varşova takımının sol beki Tomasz Brzyski’nin hafta sonu oynanan lig maçında sol kanat çizgisinden yaptığı vuruşla inanılmaz bir gol attı.
Polonya’nın Legia Varşova takımında sol bek olarak forma giyen Tomasz Brzyski, hafta sonunda oynanan Polonya Ligi karşılaşmasında Lech Poznan’a karşı müthiş bir gol attı. Legia’nın 2-0 geride götürdüğü maçın 76. dakikasında sol kanattan gelişen bir atakta topu çizgiden kaleye gönderen Brzyski, uzun süre hafızalardan silinemeyecek bir gole imza attı. Karşılaşma 2-2’lik skorla sona ererken Brzyski’nin golü şimdiden yılın golüne aday gösterildi.
Tomasz Brzyski’nin golü bir dönem Galatasaray forması da giyen Romanyalı Gheorghe Hagi’nin 1994 Dünya Kupası maçında Kolombiya’ya attığı golü akıllara getirdi. Hagi de sol kanattan taşıdığı topu kaleye göndererek harika bir gol atmıştı.
Trabzonspor yarın Legia Varşova ile UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda saat 21.00’de karşı karşıya gelecek.


(İHA)

Son Güncelleme: 01.10.2014 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<