banner359

Asrın maçının galibi Floyd Mayweather oldu

Asrın boks maçını Manny Pacquiao’yu 12 raunt sonunda sayıyla yenen Floyd Mayweather Jr kazandı.Tüm dünyanın merakla beklediği, ‘yüzyılın boks maçı’nın galibi, ‘The Money (Para)’ lakaplı Floyd Mayweather Jr oldu. ABD’nin Nevada...

03 Mayıs 2015 Pazar 07:48
Asrın maçının galibi Floyd Mayweather oldu
Asrın boks maçını Manny Pacquiao’yu 12 raunt sonunda sayıyla yenen Floyd Mayweather Jr kazandı.
Tüm dünyanın merakla beklediği, ‘yüzyılın boks maçı’nın galibi, ‘The Money (Para)’ lakaplı Floyd Mayweather Jr oldu. ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentindeki MGM Grand Garden Arena’da oynanan müsabakada Mayweather, Filipinli rakibi Manny Pacquiao’u 12 raunt sonunda üç hakemin de ortak kararıyla yenerek Dünya Boks Konseyi (WBC), Dünya Boks Organizasyonu (WBO) ve Dünya Boks Birliği (WBA) kemerlerinin hepsinin birden sahibi oldu.
Bu sonuçla namağlup unvanını sürdüren 38 yaşındaki Mayweather 48 maçta 48 galibiyete ulaşırken, rakibi Pacman lakaplı Pacquiao ise 65 maçlık profesyonel kariyerindeki 6. mağlubiyetini almış oldu.
Dünyanın en çok kazanan sporcusu ‘The Money (Para)’ lakaplı Mayweather bu maçtan 150 milyon dolar, 36 yaşındaki Pacquiao ise 100 milyon dolar kazandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<