banner359

Avrupa Kupası’nda ter döken futbolcular Bursaspor kampında

2016 Avrupa Kupası’nda mücadele ettikleri için izinli olan Bursasporlu futbolcular dün akşam saatlerinde Avusturya kampına katıldı.Bursaspor’un 2016 Avrupa Kupasında ter döken futbolcuları Avusturya kampına katıldı. 25 Temmuz 2016 tarihine...

26 Temmuz 2016 Salı 16:45
Avrupa Kupası’nda ter döken futbolcular Bursaspor kampında
2016 Avrupa Kupası’nda mücadele ettikleri için izinli olan Bursasporlu futbolcular dün akşam saatlerinde Avusturya kampına katıldı.
Bursaspor’un 2016 Avrupa Kupasında ter döken futbolcuları Avusturya kampına katıldı. 25 Temmuz 2016 tarihine kadar izinli olan Tomas Sivok, Tomas Necid ve Balazs Dzsudzsak dün akşam saatlerinde antrenmanda hazır bulundu. Dün akşam saatlerinde kamp yapılan otelde ilk idmanını yapan oyuncular bugün sabah saatlerinde antrenör Serkan Salman eşliğinde özel çalışma yaptı. Sakatlıkları bulunan Şamil Çınaz, Merter Yüce ve Furkan Özçal’da sabah saatlerinde yapılan özel antrenmanda yer alırken, diğer oyuncular günü dinlenerek geçirdi.
Bursaspor bugün Türkiye saati ile 19.30’da yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<