banner359

Avrupa’daki Rakipler Belli Oldu

Fenerbahçe kadın ve erkek voleybol takımlarının Avrupa’daki rakipleri belli oldu.CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde yoluna yenilgisiz devam eden Fenerbahçe Grundig, 1. Play-Off turunda Alman ekibi Dresdner karşılaşacak. Sarı...

29 Ocak 2015 Perşembe 14:24
Avrupa’daki Rakipler Belli Oldu
Fenerbahçe kadın ve erkek voleybol takımlarının Avrupa’daki rakipleri belli oldu.
CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde yoluna yenilgisiz devam eden Fenerbahçe Grundig, 1. Play-Off turunda Alman ekibi Dresdner karşılaşacak. Sarı lacivertliler ilk maçı deplasmanda oynayacak.
CEV Denizbank Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde grubunda 3. olarak yoluna CEV Cup’ta devam edecek olan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ise, çeyrek finalde Rus ekibi Dinamo Moskova ile eşleşti. İlk maç yine deplasmanda oynayacak.
CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçlar 10-12 Şubat’ta, rövanşlar ise 17-19 Şubat tarihlerinde oynanacak. Erkeklerde çeyrek final maçlarının tarihleri ise daha sonra belirlenecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<