Ay: “Kulübün Borcunu Azaltıp Geleceğin Takımını Kuracağız”

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a İade-i Ziyarette Bulundu. Ay, Bursaspor’a Verdiği Desteklerden Dolayı Başkan Dündar’a Teşekkür Etti.

05 Mayıs 2016 Perşembe 17:31
Ay: “Kulübün Borcunu Azaltıp Geleceğin Takımını Kuracağız”
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a iade-i ziyarette bulundu. Ay, Bursaspor’a verdiği desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisini ziyarete gelen Bursaspor Başkanı Ali Ay ile yönetim kurulu üyeleri Ali Ademoğlu, Fatih Korkmaz ve Cem Öztürk’ü Ördekli Kültür Merkezi’ndeki makamında ağırladı. Ali Ay ve yönetiminin zorlu bir görevi üstlendiğini ifade eden Başkan Dündar, “Bu zorlu görevi hakkıyla yürütüyorlar. Bu görevde başarılı olabilmeleri adına bizler de Başkan Ali Ay ve yönetiminin yanındayız. Bursaspor bir şehir takımıdır. Bursaspor kazandığında Bursa kazanıyor demektir. Ali Başkanın Bursaspor için ciddi çalışmaları var. Bursaspor’a kalıcı kaynak oluşturmak için önemli projeler geliştiriyorlar. Tabana yayılarak Bursa ile birlikte Bursaspor’un da büyüyeceğine inanıyor ve önümüzdeki sezonlar için planlar yapıyorlar. Bursaspor son dönemde zorlu süreçlerden geçti. İnşallah ilerleyen sezonlarda Bursaspor Başkan Ali Ay ve yönetiminin çalışmalarıyla hak ettiği yerlere gelecektir. Bizlerde kendilerine her konuda destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” dedi.
Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Osmangazi Belediyesi Türkiye’nin birçok kentinden daha büyük. Bu büyük ilçenin Belediye Başkanı Mustafa Dündar da bizlere her konuda gerekli desteği veriyor. Diğer belediye başkanlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Bursaspor’un durumu ortada. Ancak bizim bu durumu ortadan kaldıracağından kimsenin şüphesi olmasın. Biz 8’inci 9’uncu ay gibi takımın borcunu büyük ölçüde azaltacağız ve geleceğin takımını kuracağız. Desteklerinden dolayı Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<