Bakambu Göz Doldurdu

Bursaspor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Bakambu, Eskişehirspor maçında attığı iki gol ile dikkatleri üzerine çekti.Yeşil-beyazlıların transfer döneminin son gününde Fransa’nın FC Sochaux takımından 4 yıllığına kadrosuna...

20 Ekim 2014 Pazartesi 09:39
Bakambu Göz Doldurdu
Bursaspor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Bakambu, Eskişehirspor maçında attığı iki gol ile dikkatleri üzerine çekti.
Yeşil-beyazlıların transfer döneminin son gününde Fransa’nın FC Sochaux takımından 4 yıllığına kadrosuna kattığı Cedric Bakambu, Eskişehirspor maçında rakip fileleri iki kez havalandırarak dikkatleri üzerine çekti. Ligin ilk 5 haftalık döneminde performansıyla eleştiri konusun olan genç oyuncu, kırmızı-siyahlı ekip ile oynanan karşılaşmada ki oyunuyla teknik heyetten tam not aldı. Kongo asıllı Fransız oyuncuya her iki golün pasını da Volkan Şen verdi. Bu sezon rakip fileleri 6 kez havalandıran Bursaspor’un 2’şer golünü Fernandao ve Bakambu, 1’er golünü de Volkan Şen ve Serdar Aziz kaydetti.

VOLKAN ŞEN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Öte yandan kırmızı-siyahlı ekip ile oynanan mücadelede 2 asist yaparak taraftarın ve teknik heyetin beğenisini kazanan Volkan Şen, 75.dakikada gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düştü. Yetenekli oyuncu gelecek hafta oynanacak Balıkesirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<