banner359

Basketbol maçında kavga

Bursaspor basketbol takımının Afyon Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada yeşil-beyazlı taraftarların içinde kavga çıktı. Çıkan kavgayı polis ekipleri güçlükle yatıştırdı.Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final 2. maçında...

29 Nisan 2017 Cumartesi 19:52
Basketbol maçında kavga

Bursaspor basketbol takımının Afyon Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada yeşil-beyazlı taraftarların içinde kavga çıktı. Çıkan kavgayı polis ekipleri güçlükle yatıştırdı.

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final 2. maçında Bursaspor Durmazlar, sahasında Afyon Belediyespor ile karşılaştı. İlk maçtan 76–61 galip ayrılan yeşil-beyazlılar, 2. maçta ise salondan 60-64 mağlup ayrıldı. Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada salonu dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarına büyük destek verirken, müsabakanın ikinci periyodunun son dakikalarında ise taraftarlar arasında kavga çıktı. İki grup arasında çıkan kavgayı polis ekipleri güçlükle yatıştırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<