banner359

Beklenen Ilgi Olmadı

Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta müsabakasına yeşil-beyazlı taraftarlar ilgi göstermedi. Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Atatürk Stadyumu’nda Beşiktaş’ı konuk ediyor....

22 Eylül 2014 Pazartesi 22:07
Beklenen Ilgi Olmadı
Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta müsabakasına yeşil-beyazlı taraftarlar ilgi göstermedi.
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Atatürk Stadyumu’nda Beşiktaş’ı konuk ediyor. Lige Galatasaray mağlubiyeti ile başlayan ve geçtiğimiz hafta zorlu Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla ayrılan yeşil-beyazlılar, Beşiktaş’ı mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise, ilk hafta kazandığı Mersin İdmanyurdu maçının ardından geçtiğimiz hafta sahasında Çaykur Rizespor ile berabere kalmıştı.

YEŞİL-BEYAZLI TARAFTARLAR İLGİSİZ
Yeşil-beyazlı taraftarlar, zorlu müsabaka öncesinde tribünlerde takımlarını yalnız bıraktı. Sezon başından beri passolig uygulamasına tepki gösteren Bursaspor taraftarları, Beşiktaş maçına da ilgi göstermedi. Tribünlerde yerini alan yaklaşık 13 bin yeşil-beyaz sevdalıları takımlarına destek veriyor. Maç öncesi futbolcuları tribünlere çağırıp yumruk şov yaptıran taraftarlar, tezahüratlarla takımlarına büyük destek veriyor.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI STADYUMA ALINMADI
Öte yandan Beşiktaş taraftarları İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla, tribünlerde yerini alamadı. Siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan bölümün boş olduğu gözüktü.

BURSASPOR BEYAZ-MAVİ, BEŞİKTAŞ SİYAH FORMAYLA SAHADA
Bursaspor, zorlu Beşiktaş maçında beyaz-mavi formasıyla mücadele edecek. Beşiktaş ise, zorlu müsabakaya siyah formasıyla çıkacak. Ayrıca Bursasporlu futbolcu ısınmaya, ‘kurban bereketi yıl boyu sürsün’, müsabakaya ise ’her kurban lösemili çocuklara can’ pankartı ile çıktı. Zorlu müsabakada bin 508 resmi, 500 özel güvenliğin görev yapacağı açıklandı.

BAKAMBU İLK KEZ İLK 11’DE
Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş maçının kadrosunda geçtiğimiz hafta oynayan 3 futbolcuyu kulübeye oturttu. Gençlerbirliği maçında ilk 11’de forma şansı bulan İbrahim, Traore, Holmen yedek bırakan tecrübeli teknik adam Civelli, Ozan Tufan, Bakambu ilk 11’de forma şansı buldu. Yeşil-beyazlı takımda sakatlığı bulunan Ozan İpek ile cezalı Şamil Cinaz Beşiktaş maçının kadrosunda yer almadı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de geçtiğimiz hafta oynanan müsabakadan 4 futbolcuya forma şansı vermedi. Ersan ve Mustafa sakatlıkları sebebiyle Bursa’ya getirilmezken, Motta ile Cenk Tosun ise yedek kulübesinde hocasında görev bekleyecek. Bu futbolcuların yerine ise Sivok, Demba Ba, Oğuzhan ve Necip şans buldu.

HAMZAOĞLU BURSASPORLU FUTBOLCULARI İZLEDİ
Öte yandan A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu da Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanan müsabakayı izledi. Hamzaoğlu’nun yeşil-beyazlı takımdan Serdar Aziz, Harun Tekin, Volkan Şen ve Şener Özbayraklı’yı takip ettiği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<