banner359

Beşiktaş Mogaz’a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hentbol Erkekler Süper Lig play-off final serisinde şampiyon olan Beşiktaş Mogaz için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:"Hentbol Erkekler...

28 Mayıs 2015 Perşembe 22:32
Beşiktaş Mogaz’a tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hentbol Erkekler Süper Lig play-off final serisinde şampiyon olan Beşiktaş Mogaz için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Hentbol Erkekler Süper Lig play-off final serisinde şampiyonluğa uzanan Beşiktaş Mogaz’da oyuncuları, teknik kadroyu ve başarıda emeği geçenleri kutluyorum. Üst üste 7., toplamda da 11. şampiyonluğuna ulaşan siyah-beyazlı takımın, gelecek sezon Avrupa kupalarında da güzel dereceler elde edeceğine inanıyorum."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<