banner359

Beşiktaş’a Yakın Takip

Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in, Beşiktaş’ın bu akşam Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul’a gittiği öğrenilirken,...

15 Eylül 2014 Pazartesi 20:25
Beşiktaş’a Yakın Takip
Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in, Beşiktaş’ın bu akşam Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul’a gittiği öğrenilirken, Gençlerbirliği maçında sakatlanan Ozan İpek’in ise burnunda kırık tespit edildiği bildirildi.
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında kendi evinde Beşiktaş’ı konuk edecek olan Bursaspor’da, hazırlıklar başladı. Ligin ikinci haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ni mağlup ederek moral bulan Timsahlar, taraftarı önünde oynayacağı Beşiktaş mücadelesinde de sahadan 3 puanla ayrılarak, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ’A YAKIN TAKİP
Teknik direktör Şenol Güneş’in, ligin 3. haftasındaki rakibi Beşiktaş’ın bu akşam Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için İstanbul’a gittiği öğrenildi. Yardımcı antrenörler yönetiminde çalışan yeşil-beyazlı oyuncuların antrenmanda moralli oldukları gözlendi. Isınma koşularıyla başlayan antrenman açma-germe hareketleriyle devam etti. Ardından 5’e 2, pas-pres çalışması yapan Bursaspor, taktiksel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

OZAN İPEK’İN BURNUNDA KIRIK TESPİT EDİLDİ
Öte yandan Gençlerbirliği mücadelesinin 39. dakikasında Holmen’in yerine oyuna dahil olan ve 55. dakikada sakatlanarak yerini Bakambu’ya bırakan Ozan İpek’ten kötü haber geldi. Yetenekli oyuncunun burnunda kırık tespit edildiği öğrenilirken, çalışmaya maskeyle çıkan Ozan İpek’in yarın burnuna tampon takılacağı ve bu nedenle takımdan 2 gün ayrı kalacağı açıklandı. Kulüp doktorları Ozan’ın burnundaki kırık nedeniyle 3 ay maskeyle karşılaşmalarda forma giyebileceğini belirtti.
Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<