banner359

’’bir Kova Değil Gerekirse...’’

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, dünyada hızla yayılan ALS kampanyasına destek vererek, "Bana kim meydan okursa bir kova değil, gerekirse iki kova buzlu su dökerim" dedi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın antrenmanı...

21 Ağustos 2014 Perşembe 20:34
’’bir Kova Değil Gerekirse...’’
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, dünyada hızla yayılan ALS kampanyasına destek vererek, "Bana kim meydan okursa bir kova değil, gerekirse iki kova buzlu su dökerim" dedi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın antrenmanı öncesi GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Florya Metin Oktay Tesisleri’ne eskiye nazaran daha sık gelmeye başladığını belirten Aysal, “Buradaki değişimi sık sık gelerek kendi gözlerimle görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor” dedi.

"SÜPER KUPA ÖZELLİKLE SOMA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ OLACAKTIR"
Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı için de görüşlerini açıklayan sarı-kırmızılı takımın başkanı, “Fenerbahçe karşılaşması bir kupa maçı. Özelikle Soma için çok önemli bir maç olacaktır. Kulüp yöneticisi olarak benim vermek istediğim mesaj gayet net. Bazı kulüp yöneticilerinin ve sporda devam eden kötü davranışlar Galatasaray’ın tasvip etmediği olaylar devam ediyor. Bu davranışlara karşı tutumumuzu kulüp taraftarlarını karşı karşıya getirmeden yapmamız gerek. Kulüplerin bunu yöneticileri arasında iletişimle çözmesi gerek. Ben 3 yıldır aynı şeyleri tekrarlıyorum. Taraftarlar ve kulüpler dostluk mesajlarına devam etmelidir. Buna biz Galatasaray için katkı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
4. yıldız için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan başkan Aysal, “Bu başarıyı gerçekleştirerek, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Onların mutluluğu çok önemli” ifadelerini kullandı.

“ALS İÇİN BEN DE BUZ DÖKECEĞİM"
ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan ’Ice Bucket Challenge’ (Bir Kova Buz) kampanyasına katılacağını da dile getiren Aysal, “Ice Bucket Challenge etkinliği ALS hastalığının bilinirliği açısından çok önemli. Buna katkı gösteren oyuncularımızın davranışlarını kutluyorum. Bana kim meydan okursa samimiyetle gerçekleştireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Değil bir kova, gerekirse iki kova buzlu suyu dökmeye hazırım” sözlerini sarf etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<