banner359

Borç 309 milyon TL

Trabzonspor Divanı 35. Olağan Genel Kurulu’nda bordo mavili kulübün toplam borcu açıklandı. Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinin katılmadığı Olağan Genel Kurul’da, denetleme kurulu raporuna göre kulübün toplam borcunun 309 milyon 395...

30 Mayıs 2015 Cumartesi 16:42
Borç 309 milyon TL
Trabzonspor Divanı 35. Olağan Genel Kurulu’nda bordo mavili kulübün toplam borcu açıklandı. Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinin katılmadığı Olağan Genel Kurul’da, denetleme kurulu raporuna göre kulübün toplam borcunun 309 milyon 395 bin 694 lira olduğu belirtildi.
Trabzonspor Divanı 35. Olağan Genel Kurulu Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ile Genel Kurul üyeleri katıldı. Bin 63 üyenin davet edildiği Genel Kurul’a hiçbir Trabzonspor kulüp yöneticisinin katılmaması dikkat çekti.
Genel Kurulun Divan Kurulu Başkanlığına Tamer Korkmaz getirilirken, üyeler ise Murat Çavga, Adnan Bayraktar ve Recep Ataoğlu’ndan oluştu, ardından da katılımcı üyelere faaliyet raporu okundu.

"MALİ TABLO KAYGI VERİCİ"
Genel Kurul’un açılışında bir konuşma yapan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor’un mali tablosunun kaygı verici olduğunu belirterek “Yönetim Kurulu’nun görev süresini uzatmaya yönelik genel kurul kararının iptali takip eden Yargıtay onama kararından sonra tashihi karar süreci beklenmeksizin kongre kararı alınması gerektiği tavsiyemizi 4 Nisan 2015 tarihli toplantımızda genel kurul üyelerimiz ve basın ile paylaşmıştık. Bu tavsiyemizi yineliyoruz. Kongre kararı almak hem mevcut yönetim için yeni 2015-2016 futbol sezonu öncesi güvenoyu oylaması olur, hem de Trabzonspor’u yargı kıskacından kurtarmanın önü açılmış olur. Netice de bu yıl Trabzonspor bir kongre yaşayacaktır. Biz yönetime seçildiğimizden beri Trabzonspor’umuzun çok değerli eski başkanları ile istişarelerimiz sürmektedir. Değerli Başkanlarımız ortak kaygısı, Trabzonspor’umuzun mali tablosu ve birlik beraberlik duygusunun kaybolmuş olmasıdır. Biz de divan olarak bu kaygıyı aynen katılıyoruz” dedi.

SÜMER’DEN YÖNETİME ELEŞTİRİ
Trabzonspor’un eski başkanlarından ve teknik direktörlerinden Özkan Sümer ise bordo-mavili kulübün yönetimini eleştirdi. Sümer, "Mevcut yönetimin söylemlerinden biri de ‘Temiz futbol.’ Temiz futbol öneren insanlar birazcık temizlikten nasibi olması gerekmez mi? Her türlü yanlışlığın, haksızlığın, çirkinliğin ve çıkarın içinde olacaksın temiz futboldan bahsedeceksin. El insaf demezler mi? Şairin dediği gibi ’Uzakta bir köy var o köy bizim köyümüzdür.’ Gelin o köyümüzü birlikte ziyaret edelim. Hep birlikte o köyde mutlu olalım” diye konuştu.
Dilek ve temenni konuşmaları sonra Trabzonspor Denetleme Kurulu üyesi Salih Aladağ, bordo-mavili kulübün son oluşan mali tablolara göre, 109 milyon 445 bin 935,28 lira kısa vadeli, 199 milyon 949 bin 759,65 lira uzun vadeli olmak üzere toplam 309 milyon 395 bin 694,93 lira borcunun bulunduğunu açıkladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<