banner359

Bu Kafanın Bedeli Ağır Oldu

Fransa Ligue 1’in 2. haftasında, Paris Saint-Germain ile Bastia arasında oynanan maçın ardından Thiago Motta’ya kafa atan Bastia’lı futbolcu Brandao’ya 6 ay futboldan men cezası aldı.Fransa Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından yapılan...

19 Eylül 2014 Cuma 11:20
Bu Kafanın Bedeli Ağır Oldu
Fransa Ligue 1’in 2. haftasında, Paris Saint-Germain ile Bastia arasında oynanan maçın ardından Thiago Motta’ya kafa atan Bastia’lı futbolcu Brandao’ya 6 ay futboldan men cezası aldı.
Fransa Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Paris Saint-Germain - Bastia karşılaşmasında rakip takım oyuncusuna şiddetli harekette bulunan ve lisansı geçici olarak askıya alınan Brandao’nun 6 ay futboldan men edildiği bildirildi. Brezilyalı futbolcunun lisansı 16 Ağustos’ta oynanan maçtan bu yana askıda bulunuyordu.
Brandao, Paris Saint-Germain’in sahasında Bastia’yı 2-0 yendiği maçtan sonra soyunma odalarına giden koridorda Thiago Motta’ya kafa atmıştı. Hareketi sonrası soyunma odasına kaçan Brandao’nun peşine düşen Motta’yı takım arkadaşları sakinleştirmişti. Olayın ardından Paris Saint-Germain Kulübü Başkanı Nasser El-Khelaifi, Motta’nın burnunu kıran Brandao’nun, futboldan ömür boyu uzaklaştırılması gerektiğini savunmuştu.
Öte yandan Brezilyalı futbolcu maç sonundaki hareketi nedeniyle mahkemeye sevk edilmişti. Brezilyalı futbolcunun 3 Kasım’da görülecek davada en az 3 yıl hapis ve 45 bin Euro para cezası istemiyle yargılanacağı ifade ediliyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<