banner359

Bursaspor, ÇAYKUR Rizespor’a Hazırlanıyor

Bursaspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Özlüce Tesisleri’nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesinde futbolcularını...

01 Ekim 2015 Perşembe 15:12
Bursaspor, ÇAYKUR Rizespor’a Hazırlanıyor
Bursaspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Özlüce Tesisleri’nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesinde futbolcularını orta sahaya toplayan Sağlam, kısa bir konuşma yaptı. Basına 20 dakika açık olan antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra yeşil-beyazlı futbolcular ısınma hareketleri yaparken, kaleciler ise takımdan ayrı çalıştı. Basına kapalı olan bölümde ise, yeşil-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı öğrenildi. Çaykur Rizespor maçı öncesi Bursaspor’da sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.
Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<