banner359

Bursaspor ’efsane çubuklu’ Forma Ile Fenerbahçe Maçına çıkacak

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe maçına ’efsane çubuklu’ forma ile çıkacak. Sarı-lacivertliler ise beyaz forma ile mücadele edecek. Bursaspor ile Fenerbahçe arasında bu akşam Atatürk...

24 Kasım 2014 Pazartesi 11:28
Bursaspor ’efsane çubuklu’ Forma Ile Fenerbahçe Maçına çıkacak
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe maçına ’efsane çubuklu’ forma ile çıkacak. Sarı-lacivertliler ise beyaz forma ile mücadele edecek.
Bursaspor ile Fenerbahçe arasında bu akşam Atatürk Stadyumu’nda oynanacak müsabakanın eşgüdüm toplantısı yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Kaan Alyürük, Kirami Çelik ve Erhan Aslan yönetiminde gerçekleşen toplantıda, yeşil-beyazlı kulübü temsilen genel müdür İsmail Özdemir yer aldı. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda Bursaspor müsabakada, ’efsane çubuklu’ forması ve yeşil şortuyla, konuk ekip Fenerbahçe ise beyaz forması ve beyaz şortuyla sahada olması kararlaştırıldı.
Maç saatinde Bursa’da havanın kapalı, aralıklarla yağmurlu ve sıcaklığın 6 derece olması bekleniyor. Bursa Atatürk Stadyumu’nun kapıları seyirci girişine saat 17.00’den itibaren açılacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<