Bursaspor taraftarları takım otobüsünün camlarını kırdı

Dün gece geç saatlerde Bursaspor takım otobüsünün içine girerek futbolculara saldıran taraftarlar, otobüsün arka camlarını da kırdı.Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında dün deplasmanda Kasımpaşa’ya 4-0 mağlup olan yeşil-beyazlılarda,...

25 Şubat 2017 Cumartesi 15:09
Bursaspor taraftarları takım otobüsünün camlarını kırdı

Dün gece geç saatlerde Bursaspor takım otobüsünün içine girerek futbolculara saldıran taraftarlar, otobüsün arka camlarını da kırdı.

banner380
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında dün deplasmanda Kasımpaşa’ya 4-0 mağlup olan yeşil-beyazlılarda, bir grup Bursaspor taraftarı, maçın ardından takım otobüsünü dönüş yolunda durdurarak futbolculara saldırdı. Olayda kaleci Harun Tekin, darp edilirken, futbolcular da saldırgan taraftarlardan şikayetçi oldu. Taraftarlar ayrıca, takım otobüsünün arka camlarını da kırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<