Bursaspor Yönetiminden Bozbey’e Teşekkür Ziyareti

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Makamında Ziyaret Ederek, Verdiği Desteklerden Dolayı Teşekkür Etti.

28 Temmuz 2015 Salı 15:44
Bursaspor Yönetiminden Bozbey’e Teşekkür Ziyareti
Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen ziyarete Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Turgay Erdem ve Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı, Bursaspor Mali Asbaşkanı Kemal Güler, Amatör Şubeler Sorumlusu Halil Özyürek, Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan Faruk Bakgör ile Genel Müdür Vekili Erhan Başoğlu katıldı.
Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, “Önceki yıllarda yakaladığımız başarıları bu yıl da Ertuğrul hocamızla yakalama fırsatını bulacağımıza inanıyorum. Ertuğrul Sağlam sevdiğimiz ve saydığımız bir antrenör. Bursaspor’un antrenörü olması bizi son derece mutlu etti. Kendisine ve sporcularımıza da yeni sezonda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Bursaspor’un Bursa’nın bir çimentosu ve marka değeri olduğunu vurgulayan Bozbey, “Bu marka değerine sadece yerel yönetimlerin değil, resmi ve özel kurumlar dahil herkesin sahip çıkması gerekir. Artık ülkeler değil, şehirler ön plana çıkmaya, yarışır hale gelmeye başladı. Bugün İspanya’dan çok, Barcelona, Real Madrid akla gelmeye başladı. Bursaspor’a da herkesten sahip çıkma sorumluluğunda olmasını bekliyoruz. Yönetimler geçicidir, ancak başarı için yanında olmak, destek çıkmak gerekir. Hem takımın başarısı açısından hem de kente değer katmayı düşünüyorsak o yönetimle beraber o takımla beraber olursa değer o zaman katılabilir düşüncesindeyiz. Onun için de sizlerin ve Bursaspor’un yanındayız. Nilüfer Belediyesi olarak her ne kadar yaptığımız yardımlarla görünmesek de, biz bu kentte Bursaspor’un en fazla yanında olan kurumlardan bir tanesiyiz. Özlüce’ye saha yapıyoruz ama onun haricinde almış olduğumuz locayla da önemli bir destek sağlamış oluyoruz. Bu konuda da Bursaspor localarla birlikte daha iyi transferler yapma imkanı elde edecektir. Böylece Bursaspor kalıcı gelirlere sahip olarak başarılarla yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu.
Nilüfer Belediyesi’nin desteklerini her zaman gördüklerini ifade eden Bursaspor Mali Asbaşkanı Kemal Güler, “Sayın Bozbey’in dediği gibi Bursaspor bu şehrin çimentosudur, katmanları bir arada tutan bir materyaldir. Seyirciyi su olarak, dinamikleri de demir olarak düşünürsek, sağlam bir çimentoyla Bursaspor çok daha iyi yerlerde olacaktır. Yardımlarınızı fazlasıyla görüyoruz. Sizler Bursa’nın gülen yüzüsünüz. Bursaspor’a verdiğiniz desteklerden dolayı Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Bursaspor Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum. Bursastore için bize yer tahsis etmiştiniz. En kısa zamanda açmayı planlıyoruz. Yeni localarımız gerçekten çok şık ve güzel oldu. Stadımız dünyadaki ender statlardan birisi. Sanayicilerimizin, işadamlarımızın, sivil toplum örgütlerinin burada olması, bu çimentoya destek vermesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<