Bursaspor’a İki Afrikalı Futbolcu

Bursaspor, İspanya’nın Levante takımında oynayan Senegalli orta saha oyuncusu Papaokuli Diop ve Galatasaray’dan gönderilecek olan Dany için transfer girişimlerine başladı.Yeşil-beyazlı takımda Belluschi’nin takımdan ayrılmasının ardından...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 12:37
Bursaspor’a İki Afrikalı Futbolcu
Bursaspor, İspanya’nın Levante takımında oynayan Senegalli orta saha oyuncusu Papaokuli Diop ve Galatasaray’dan gönderilecek olan Dany için transfer girişimlerine başladı.
Yeşil-beyazlı takımda Belluschi’nin takımdan ayrılmasının ardından orta sahaya alternatif olarak Diop ismi gündeme geldi. İspanya’nın Levante takımında oynayan 29 yaşındaki ön libero ve orta saha oyuncusu Papaokuli Diop ile prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezon La Liga’da 19 maçta forma giyen ve 1 asistle oynayan 1,80 boyundaki Diop’un teklife olumlu cevap verdiği ve 2 gün içinde Bursa’ya gelmesinin beklendiği bildirildi. Bonservisi elinde bulunan yetenekli futbolcunun İspanya Ligi’nde toplam 161 karşılaşmada 6 gol ve 8 asiste imza attı.
STOPERE DANY
Öte yandan Sedat Berisha’nın istenilen performası alamayan Ertuğrul Sağlam, yönetimden stoper istediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen Bursaspor yönetimi, Sağlam’ın raporu doğrultusunda Galatasaray’ın kadroda düşünmediği ve ayrılması gündemde olan Dany için temaslarda bulunan ortaya çıktı. Menejeri ile her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen Dany’nin ‘Avrupa’da oynamak’ istediği gerekçesiyle transferi kabul etmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<