Bursaspor’da Batalla takımla çalıştı

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Yomraspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı geçen Pablo Martin Batalla da takımla birlikte çalıştı.Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda yarın sahasında Yomraspor ile karşılaşacak...

25 Ekim 2016 Salı 19:34
Bursaspor’da Batalla takımla çalıştı
Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Yomraspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı geçen Pablo Martin Batalla da takımla birlikte çalıştı.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda yarın sahasında Yomraspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Bursaspor, daha sonra yarı sahada 3 kale ile taktik çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Furkan Özçal ve tedavisi süren Emre Taşdemir’in dışında tüm oyuncular antrenmanda yer aldı.
Yeşil-beyazlı ekip, yarın sabah kahvaltısı ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde toplanacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<