banner359

Bursaspor’da Hazırlıklar Sürüyor

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, bugün sabah saatlerinde basına kapalı olarak antrenman yaptı....

10 Şubat 2016 Çarşamba 14:27
Bursaspor’da Hazırlıklar Sürüyor
Bursaspor, bugün sabah saatlerinde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.
Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, bugün sabah saatlerinde basına kapalı olarak antrenman yaptı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman karşılıklı pas çalışması ile devam etti. Timsah, son bölümde ise taktik çalışma yaptı.
Sakatlığı bulunan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Cristobal Jorquera ise takımdan ayrı kondisyon salonunda çalıştı.
Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<