banner359

Bursaspor’da Niasse Sesleri

Bursaspor, Galatasaray’ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen Lokomatif Moskova formasını terleten Omar Niasse’yi transfer etmek için girişimde bulundu.Transfer döneminde hareketli günler geçiren yeşil-beyazlı takım gündemine Niasse’yi...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 18:32
Bursaspor’da Niasse Sesleri
Bursaspor, Galatasaray’ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen Lokomatif Moskova formasını terleten Omar Niasse’yi transfer etmek için girişimde bulundu.
Transfer döneminde hareketli günler geçiren yeşil-beyazlı takım gündemine Niasse’yi aldı. İlk görüşmelerde olumlu yanıt alan yeşil-beyazlı takımın Moskova kulübü ile temasa geçtiği öğrenildi. Necid’in yanına iyi bir partner arayan yönetimin Niasse için yüksek bonservis bedeli istenmesi ihtimali üzerine kiralık yöntemine de sıcak bakıyor. Niasse, 2 sezon önce Akhisar’da 41 maçta 15 gol ve 7 asist ile oynarken Lokomotif Moskova’da ise 20 maçta 7 gol, 4 asist üretti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<