Bursaspor’dan Ankara Çıkarması

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri yarın Ankara’ya giderek Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı ziyaret edecek.Yeşil-beyazlı kulübün 19 Ocak tarihinde yapılan olağanüstü kongresinde Bursaspor’un...

08 Şubat 2016 Pazartesi 09:44
Bursaspor’dan Ankara Çıkarması
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri yarın Ankara’ya giderek Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı ziyaret edecek.
Yeşil-beyazlı kulübün 19 Ocak tarihinde yapılan olağanüstü kongresinde Bursaspor’un 25. başkanı seçilen Ali Ay, çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Göreve gelmesinin ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’ya bir dizi ziyarette bulunan Başkan Ali Ay, bir kez daha Ankara ziyareti gerçekleştirecek. Daha önce Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile temaslarda bulunan yeşil-beyazlı yönetim, yarın ise Başbakan Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı ziyaret edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<