Bursaspor’dan Leıcester Cıty’e Kutlama

Bursaspor Kulübü, Premier Lig’de şampiyonluk yaşayan Leicester City’e kutlama mesajı yayınladı.İngiltere Premier Lig’in 36. haftasında Chelsea ile Tottenham 2-2 berabere kalınca ligin bitimine 2 hafta kala Leicester City şampiyonluğunu ilan...

03 Mayıs 2016 Salı 10:37
Bursaspor’dan Leıcester Cıty’e Kutlama
Bursaspor Kulübü, Premier Lig’de şampiyonluk yaşayan Leicester City’e kutlama mesajı yayınladı.
İngiltere Premier Lig’in 36. haftasında Chelsea ile Tottenham 2-2 berabere kalınca ligin bitimine 2 hafta kala Leicester City şampiyonluğunu ilan etti. Leicester City, 132 yıllık tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Mavi-beyazlıların şampiyonluğu Avrupa futbolunun gündemine de oturdu.
Tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşayan İngiliz ekibine birçok kulüp tebrik mesajı yayınlarken, Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda ilk kez ligi zirvede tamamlayan Bursaspor’dan da tebrik mesajı geldi. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Türkçe ve İngilizce olarak, “Şampiyonluğunuzu kutluyor, mutluluğunuzu paylaşıyoruz” mesajı yayınlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<