banner359

Bursaspor’un altyapı oyuncularına İngilizce eğitimi

Bursaspor’un yabancı dil eğitimi sponsoru olan American Life tarafından Özlüce Tesisleri’nde verilmeye başlanan eğitim Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde de verilmeye başlandı.Yeşil-beyazlı kulübün geçtiğimiz aylarda yabancı dil...

01 Aralık 2016 Perşembe 19:48
Bursaspor’un altyapı oyuncularına İngilizce eğitimi
Bursaspor’un yabancı dil eğitimi sponsoru olan American Life tarafından Özlüce Tesisleri’nde verilmeye başlanan eğitim Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde de verilmeye başlandı.
Yeşil-beyazlı kulübün geçtiğimiz aylarda yabancı dil eğitimi için sponsorluk anlaşması imzaladığı American Life, Özlüce Tesisleri’nde futbolculara ve kulüp personeline verdiği eğitimi altyapı tesislerine de taşıdı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ndeki genç futbolcu adayları ve teknik heyet de İngilizce eğitimi almaya başladı. Futbolda kullanılan terimlerin ağırlıklı olarak verildiği dersler, sezon boyunca sürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<